Super simpel og lækker hummus
Author: 
Recipe type: Tilbehør - Dip
Cuisine: Sydhav
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Nu har du fået lidt almen viden omkring hummus og de essentielle bestanddele i sådan en lækker sydhavs-delikatesse. Normalt når jeg laver min hummus, så er det rimelig meget på slump. Det bør en hummus altid være, da alles smagsløg er forskellige og en hummus jo, som skrevet, er meget simpel i smagen, hvilket gør det så lækkert. Men derfor er opskriften også her med diverse forbehold! Prøv den af i køkkenet og giv dit besyv med forneden omkring hvad du bruger din hummus til normalt!
Ingredients
  • 1 ds kikærter - ca. 230 gr. drænet kikærter
  • 2 spsk sesamolie
  • ca. ½ dl god olivenolie
  • Saften fra en halv citron eller et par spsk citronsaft fra den gule engel
  • 2 store fed friske hvidløg - har de ligget lidt længe i køleskabet, skal du smide 3 stks i.
  • Salt
  • Peber
Instructions
  1. Dræn kikærterne og skyld dem igennem med koldt vand.
  2. Tilsæt det hele til en god, kraftig blender og kør det på middelhastig med Pulse indtil du får en cremet, ensartet masse.
  3. Hvis den er alt for tyk, tilsæt lidt ekstra olivenolie eller noget koldt vand.
  4. Servér med masser af grøntsagstænger
Recipe by Gastronomien at https://gastronomien.dk/2014/07/super-simpel-og-laekker-hummus/