Select Page

Anmeldelse: Sushi treat Fox

Anmeldelse: Sushi treat Fox

Igennem tjenesten Whatelse.dk – en pendant til downtown.dk, mydeal.dk og Groupon.dk – havde jeg købt et gavekort på 2x menu på Sushi treat Fox ved Jarmers Plads, i kælderen på det fashionable og moderne Fox Hotel.

Gavekortet kostede 255 kr. og gav ca 60 % i rabat, hvilket var en ganske god deal. Gavekortet havde egentlig et andet formål, men da jeg var ude og hygge med en, valgte vi at bruge det en tirsdag aften hvor vi havde gået København tyndt og havde snakket og hyggede os, og derfor var blevet ret så sultne.

Da vi kom ind i restauranten, som ligger ca. 600 meter fra Nørreport og ca. 200 meter fra Rådhuspladsen, var der ikke meget gang i den. Vi var sådan set de eneste derinde. Det plejer jo ikke at være et helt vildt godt tegn, men taget i betragtning af vi havde vandret hele Vesterbrogade igennem for at finde et sted at spise, og klokken ikke var meget mere end 18, tog vi chancen.

Selve restauranten er en smule kedelig og ret mørk. Den er dog flot og stilren, men der kunne godt mangle lidt ‘hygge’ og atmosfære. Desuden var musikken ret høj og passede ikke rigtig til stemningen.

[xrr rating=3.5/6 label=”Indretning og Atmosfære:”]

Maden

Vi blev venligt ledt til vores bord og efter at have bestilt lidt at drikke – to ‘luksus’ danskvand – kom vores mad hurtigt.

Menuen, som var bestemt på forhånd, 6x Spicy Tuna insideout maki, 6x Scallop i/o maki, 6x Salmon Tatar i/o maki, 8x Sparkling Tuna topped maki, 2x Chicken Meatballs sticks, 2x Lambchops sticks.

Maden var virkelig god og sushien var frisk og lækker og helt sikker noget af det bedste jeg har fået, i sær til prisen. Det var gode råvarer og det blev serveret med stil og smil fra tjeneren, som samtidig introducerede hver enkelt slags sushi.

Der var rigeligt af maden til at mætte os begge, vi var faktisk lige ved at efterlade lidt af det.

[xrr rating=5/6 label=”maden”]

Konklusion

I alt en god oplevelse, og et sted jeg nok godt kunne finde på at besøge igen. Maden var som sagt lækker og frisk og der var rigeligt til to sultne voksne.

Indretningen var lidt kedelig og den høje musik ødelagde stemningen. I løbet af aftenen kom der dog flere mennesker ind og spiste, så det hjalp lidt.
En ting der er lækker, er deres placering som er 20 meter fra den fantastiske H.C. Ørstedspark. Om sommeren vil det var meget oplagt at gå ind og købe en takeaway-menu, tage et tæppe med, lidt kold hvidvin og så smutte over i parken og nyde den gode mad, den flotte park og de mange mennesker som kommer der om sommeren. Jeg håber at Sushitreat og Whatelse.dk laver nogle gode deals til dengang, for så kommer jeg 110 % tilbage!

[xrr rating=5/6 label=”Pris:”]

[xrr rating=3/5]

Sushitreat Fox er lukket

Om denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *