Select Page

Anmeldelse: Kitchenette

Anmeldelse: Kitchenette

Efter en hyggelig dag på skøjter og med lange gåture skulle vi have noget at spise, og valget faldt ret tilfældigt på Kitchenette på H.C. Ørstedsgade på Frederiksberg. Både fordi vi kunne få en parkeringsplads og fordi vi var ret så sultne.

Stedet, som jeg ikke kendte til før andet end at jeg vidste det lå der, var rimelig tomt da vi kom ind, men efterhånden som klokken sneg sig over 18 kom der flere og flere mennesker til og til sidst var der ret fyldt.

Stedet var virkelig hyggelig og varm, med en stor kabeltrommel under en flot lampe som et rundt bord. Godt fundet på og godt lavet. Vi startede med at få et bord ved et af vinduerne, men fandt rimelig hurtig ud af, at det trak lige lovlig meget, og fik et andet bord, tæt ved baren og køkkenet. Intimiteten var dog helt bibeholdt og selvom stedet stille og roligt blev fyldt op, følte vi os ikke overhørt eller noget. Altid et godt plus i min bog.

Et kitchenette er et lille køkken som man normalt finder i en studielejlighed. Småt og funktionelt, men ikke der hvor man laver de store gourmetiske oplevelser, i hvert fald ikke som amatørkok. Menukortet på Kitchenette vidner ret godt om dette også. Det er klassisk italiensk cafémad, og selvom der havde sneget sig et par stavefejl ind, så var det nogle lækre ting man kunne vælge i mellem, blandt andet lidt sandwich, et par burgere og lidt pasta.

[xrr rating=5/6 label=”Indretning og Atmosfære:”]

Maden

Min ven valgte en åben sandwich med varmrøget laks, rygeostcremé og rødløgschutney på et lækkert, formentlig hjemmebagt, maltkernebrød. Den var utrolig flot i anretningen og til prisen på omkring 120 kr., også ret så stor. Der var ikke tale om en normal café-sandwich som vi kender dem fra f.eks. caféerne i de forskellige storcentre, men en ret fin gourmetsandwich. Laksen var rigtig lækker og der var rigeligt af den, og selvom min ven ikke var ovenud begejstret for rygeost-smagen, så kunne det nemt skrabes af, uden at ødelægge hele retten.

Jeg selv valgte en Pasta Papperdelle med chili, ovnbagte cherrytomater og tigerrejer som var rigtig lækker. Ikke for stærk eller sød, men ret tilpas og med det lækre maltkernebrød ved siden af, var retten virkelig lækker. Der var rigeligt med rejer og man skulle altså ikke sidde og fiske efter dem. Til prisen, ca. 130 kr., var retten meget mættende og selvom det kun var sen frokost vi var ude efter, så blev vi begge mere end mætte.

[xrr rating=5.5/6 label=”Maden:”]

Konklusion

Kitchenette er en rigtig lækker restaurant/café og helt sikkert et sted jeg vil besøge igen hvis min vej falder over den. Maden var lækker, atmosfæren, betjeningen og indretningen hyggelig og uden de store dikkedarer og priserne ganske hæderlige; vi endte med at slippe 311 kr for maden og 2 danskvand (der var lige et enkelt problem med, at de ikke vidste at San Pellegrino er dansk vand og ikke kildevand, men det går jo nok) hvilket ikke er galt.

[xrr rating=4.5/6 label=”Prisen:”]

[xrr rating=4/5]

 Kitchenette

Adresse: H.C. Ørstedvej 46, 1879 Frederiksberg C Bookning: Tlf.: 28 86 87 97 Hjemmeside: http://kitchenette.dk Åbningstider: 11.00 til 24.00

Prisniveau: mellembilligt

Type: Italiensk inspireret café

Om denne forfatter

5 kommentarer

 1. René Jørgensen

  Vi har her til aften været inde på Kitchenette – Stedet udefra ser enormt godt ud og vi var spændte på deres mad….. Vi bestilte vores drikkevarer efter 15 minutters ventetid, kom der en cola samt en smoothie med blåbær. – Efter først tår af den såkaldte “smoothie” kunne jeg så konkludere at det var en varm innocent smoothie fra et supermarked.

  Efter 15 min yderligere ankommer der 2 stykker tørt brød på et fad?

  Efter nogen tid (ca. 30 min efter bestilling) spurgte vi til vores mad og den blonde tjener løb ud i køkkenet men vendte aldrig tilbage.

  Da der var gået 1 time gik jeg op til “disken” for at spørge til vores mad da der ikke var kommet en tjener forbi. – Vi fik så afvide der ville gå yderligere 20 min før det var klart.

  Det ente op med en diskussion om hvorvidt det kunne ta over 1 time at lave en pasta samt en café burger…..

  Den blonde tjener var meget uhøflig og sagde vi bare kunne komme med al den kritik vi ville for hun kunne sagtens holde til det!

  Vi ønskede hende en god aften og forlod stedet til fordel for et spisested længere nede af gaden.

  HOLD JER FRA STEDET!

  Svar
  • Daniel Bahn

   Nogle gange er man bare uheldig!
   For nogle måneder siden var jeg på The Italian med min kæreste, en af Cofoco’s mange restauranter, beliggende lige ved Rådhuspladsen. Short story long, så havde jeg fået stedet anbefalet af en del, både venner og familie og på nettet, men vi var begge slemt skuffet, også selvom vores forventninger ikke var i højsædet, i det at det var under Copenhagen Dining week, så menuen var fastlagt fra starten (Carpaccio, Osso Bucu m/ polenta og is med kaffe).
   Vores besøg på Kitchenette var godt til prisen, men med din kommentar er det da ikke sikkert vi vil komme der igen lige foreløbigt!

   Svar
 2. Anette

  Jeg har til formiddag besøgt Kitchenette. Jeg fik en super lækker burger med grillet unghane bryst. Dog havde jeg svært ved at vælge, da deres frokostmenu havde flere spæenende valg, samt brunch.
  Tjenerne var utrolig venlige og var flinke til at komme, for spørge ind til maden.
  Helt sikkert et gensyn værd, specielt til aften, hvor menuen åbner op for højere gastronomiske retter!

  Svar
 3. Helene

  Vi besøgte Kitchenette i dag med en SmartBox. Ofte får man fornemmelsen af lavere serviceniveau, når man præsenterer tjenerne for Smartboxen, men ikke denne gang. Blev smilende budt velkommen og fik en kort introduktion til brunchen – der lækkert nok var buffet og ikke en færdiglavet tallerken (måske fordi det er søndag). De varme retter (pandekager, hotwings, røræg og pølser) kom direkte fra køkkenet og var delikate. Selve buffeten var med lækre salater og ost af høj kvalitet samt den obligatoriske græske yoghurt med tilbehør og brødet må fremhæves som særdeles lækkert og friskt. Undervejs blev vi venligt spurgt om vi ønskede mere og om alt var som det skulle være. Stemningen var intim og stedet er dekorativt flot. Vi kommer bestemt tilbage, måske endda snart. Og en stor del af grunden er faktisk den gode service vi fik fra de to tjenere på arbejde i dag d. 8/6-14.

  Svar
 4. Daniel Bahn

  Tak for din kommentar!

  I og med, at mit arbejde ligger i gå-afstand fra Kitchenette, har jeg efterhånden besøgt stedet en del gange både i store og små selskaber, og efter deres koncept er blevet lavet lidt om, med mindre café-mad og i stedet en mere fransk bistro-stil, så har oplevelserne også været endnu bedre.

  Dog kunne de godt være mere obs med deres betjening og for eksempel være bedre til at holde øje med, om ens glas er tomt og hvornår man er færdig med at spise.

  Svar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *