Select Page

Anmeldelse: Bronx Burgerbar

Anmeldelse: Bronx Burgerbar

Jeg har altid godt kunne lide burgere. Ikke kun de hjemmelavede, men også de såkaldte café-burgere. Og med den nye trend inden for gourmetburgere, hvor lækre burgere til acceptable priser snart kan fås overalt i København, er jeg blevet en glad mand! Jeg har også tidligere anmeldt både Cock’s & Cows og  The Bishops Arms, som begge serverer ganske hæderlige burgere.

Denne gang har jeg så valgt at besøge det nyeste skud på stammen, The Bronx Burgerbar på Nørrebrogade, få hundrede meter fra Runddelen.

Restaruaranten, som er styrret af fire friske piger, ligger som sagt midt på Nørrebro hvor den gamle Cafe Den Røde Hund før lå, men lokalerne er bygget helt om, og har en fantastisk stemning, i sær hvis man rykker sig længere ned i lokalet, væk fra baren.

Dette er faktisk anden gang jeg besøger The Bronx, første gang var det bare for at få noget at drikke, hvor vi sad i de store røde sofaer ved baren, hvilket var ganske okay, da privatlivet og intimsfæren stadig er intakt. Anden gang, som denne anmeldelse primært handler om, sad vi længere nede i rummet og selvom restauranten var totalt fyldt op, inkl. et selskab på omkring 20 glade mænd, så var der stadig masser af ro til at snakke og nyde maden. Efter vi havde spist, satte vi os ned helt bagerst, i nogle chesterfield-stole og fik kaffe og the.

[xrr rating=5/6 label=”Indretning og Atmosfære:”]

Maden

Menuen er ikke meget anderledes end de andre burgersteder; man kan vælge mellem en håndfuld forskellige burgere, alt fra de helt store til de sunde med kylling.

Jeg valgte en Jack Daniel’s marineret moppedreng med cheddar-ost og bacon, samt selvfølgelig det klassiske burgerindhold. En ganske fin burger, der der sagtens kunne have fået meget mere smag af marineringen og mere BBQ smag.
Min ven fik en “Sund burger” med Kylling og parmaskine på ristet rugbrød, toppet med parmasan og guacamole. Smagen var god og den så rigtig lækker ud.

Som sideorder valgte vi begge bagte rodfrugter, og selvom det var nogle meget små stave (kan bedst lide dem store og grove) så var det et rart alternativ til løgringe, pommesfrites og kartoffelbåde som man ellers får kastet med sin burger. Jeg fik desuden en krydderurtemayo som smagte af absolut ingenting, hvilket er ærgerligt.

Ellers var maden ganske god og priserne ligeså. Det irritere mig dog sanseløst, at man servere billig Lidl-cola og kildevand, men samtidig tager fuld pris, hvilket er svimlende 42 kr (!!) for et glas, dog med refill, men stadig, for den pris kan man få 12 liter cola i Lidl!

Det er noget der trækker ret meget ned, og samtidig med den lidt kedelige burger og smagsløse mayonnaise, så lander vi på en solid 3’er.

[xrr rating=3/6 label=”Maden:”]

Konklusion

Der er poppet en del af gourmet-burgerjoints op i København, men desværre virker det som om at The Bronx vil få det svært hvis de ikke får styr på de simple ting.

Stemningen og atmosfæren er dog et stort pluspoint og betjeningen var venlig og ret hurtig, taget i betragtning af, hvor mange mennesker der var.
Jeg kunne også godt finde på at besøge stedet igen, og denne gang gå efter en BBQ Pork, som så ret lækker ud.

Prisen for burgerene var acceptabel; 79 kr. er det samme som de fleste andre steder og burgerne var som sagt gode, selvom min manglede lidt kant. Priserne for sodavanden er alt, alt for pebrede, det samme med den øl jeg fik, en classic til 30 for en lille 33 cl, hvilket er 5 kr. dyrere end en almindelig carlsberg.
En kop the, igen dog med gratis genopfyldning af vand, til 35 kr,  er også for dyrt, og den samlede regning blev højere end hvad det ville koste andre steder.

[xrr rating=2/6 label=”Prisen:”]

[xrr rating=4/5]

 The Bronx Burger bar

Adresse: Nørrebrogade 114, 2200 Kbh N Bookning: Tlf.: 35 39 23 18 e.l. info@bronxburger.dk Hjemmeside: http://bronxburger.dk Åbningstider: 11.00 til 24.00, 02.00 i weekender

Prisniveau: mellem

Type: Burger bar

 

Om denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *