Select Page

Anmeldelse: The Bishops Arms

Jeg var i København med min far og efter en lang tur i Magasin, for at bruge vores alt for få penge på gode tilbud, skulle vi have noge at spise. Først havde jeg tænkt på Cock’s & Cows, noget jeg lige havde lyst til sådan en blæsende januar lørdag. Min far ville dog være posh og smart med de unge og på Café Victor, der var dog virkelig crowded, så i stedet tog vi på The Bishops Arms som ligger næsten ved siden af.

The Bishops Arms, som har ligget i København i lidt under et år og er faktisk en ret stor svensk kæde med mange restauranter i Sverige og andre lande. Da vi trådte ind var begge ting noget vi slet ikke ville have troet. Atmosfæren er meget, meget engelsk pub agtig med store mørke møbler, 30 fadølshaner på messingstandere, og hele bagvæggen ved baren er fyldt op af mere end 300 forskellige whiskeyer.

I et hjørne har de et stort bibliotek og en åben pejs, som der jævnligt er ild i og store chesterfield møbler. Der er plads til ca. 40 mennesker i restauranten og man sidder ikke specielt tæt. Vi fik et bord i de store båse i midten af rummet.

Jeg havde som sagt lyst til en burger, så det var et naturlig valg på det lille menukort, som udover burger også består af andre regulære pub-retter såsom fish’n’chips og grillet sandwich.

[xrr rating=5/6 label=”Indretning og Atmosfære:”]

Maden

Efter vi havde bestilt vores burger, skulle vi op og bestille øl, hvilket jo altid er sjovt når der er mange at vælge i mellem. Tjeneren var god til at vejlede, og min far fik lov til at smage på et par stykker, inden han valgte Brooklyn Lager fra det amerikanske bryggeri Samuel Adams. Jeg valgte en håndpumpet engelsk ale med en meget kraftig sødme og smag, ikke det oplagte valg til en burger, men den smagte utrolig godt.

Efter en god ventetid på ca 15-20 minutter kom vores burgere, inklusiv rustikke pommes frites og hjemmerørt coleslaw. Det var en ordentlig portion og selve burgeren består af en stor bøf (ca. 200 gr vil jeg tro), salat, syrlig mayonnaise, tomat, rødløg og bacon. Bollen var ikke hjemmelavet men smagte dejligt og var ikke for stor. De store grove pommes frites var lækre sprøde og smagte af kartoffel og var godt saltet. Coleslawen var derimod ret fed og manglede både smag og karakter. Det hjalp dog at blande den op med HP saucen og ketchuppen, men det er ikke godt nok.

[xrr rating=4/6 label=”Maden:”]

Konklusion

Regningen lød på ca. 450 kr. for 3 mennesker, hvoraf to af os fik en fadøl, hvilket vel er OK. Burgeren i sig selv kostede 100 kr., hvilket er hæderligt når der også er pommes frites med.

Den hyggelige atmosfære trækker voldsomt op og gør stedet godt til både en hyggelig aften med god mad (de har også mere normale retter, blandt andet dansk skovsvin i porter-sovs) og de mange forskellige slags øl, hvor af mange af har jeg ikke set i København før, er også med til at gøre stedet til et potentielt stamsted.

[xrr rating=5/6 label=”Pris”]

[xrr rating=5/5]

 The Bishops Arms

Adresse: Ny Østergade 14, København K Bookning: 3133 0868 Hjemmeside: http://www.bishopsarms.com/K_benhavn/Presentation Åbningstider: ?

Prisniveau: billigt

Type: Engelsk Gastropub

Om denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *